ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΚΑΛΥΒΕΣ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλο το νομό Χανίων και τις Καλύβες. Εδώ και τρεις δεκαετίες παρέχουμε εργασίες στον τομέα των αποφράξεων και δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε. Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας ώστε να είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές εργασίες. Η εμπειρία μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα, έχουν καταστήσει τη “Σύγχρονη Αποφρακτική”, ως τη νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη φρεατίων,αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καθώς και τη συντήρηση τους.
Κατανοώντας την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, η εταιρεία μας επιθυμεί να στηρίξει με τον τρόπο της τον κάθε πελάτη.
Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στα Χανιά. Παρέχει τις εργασίες της στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε:

  • διαμερίσματα
  • πολυκατοικίες
  • σχολεία
  • νοσοκομεία
  • δημόσιου οργανισμούς
  • επιχειρήσεις
  • καταστήματα

Εμπειρία στις αποφράξεις στις Καλύβες

Με την εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών στο χώρο μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και να διορθώσουμε με επαγγελματισμό το πρόβλημά σας στην αποχέτευση. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητά που σας προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στα Χανιά και τις Καλύβες Χανίων.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα διορθώσουν την όποια βλάβη προέκυψε άμεσα στην οικία ή την επιχείρησή σας. Εάν εμφανιστεί πρόβλημα με το νεροχύτη, την τουαλέτα, τη λεκάνη, ή και το νιπτήρα του μπάνιου μπορούμε να το επισκευάσουμε! Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας επιλέγουν ξανά και ξανά είναι η απόδειξη της επιτυχημένης εργασίας μας.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button