ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλο το νομό Χανίων.
Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες. Η συνέπεια, η οργάνωση και η αξιοπιστία είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που διακατέχουν την ομάδα της Σύγχρονης Αποφρακτικής στα Χανιά. Η εμπιστοσύνη των πελατών  μας μας έχει καταστήσει ως την πρώτη επιλογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη φρεατίων, αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καθώς και τη συντήρηση τους.

Κατανοώντας την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, η εταιρία μας επιθυμεί να στηρίξει με τον τρόπο της τον κάθε πελάτη.
Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Έμπειροι τεχνικοί αποφράξεων στον Πλατανιά Χανίων

Ο Πλατανιάς, ο παραθαλάσσιος οικισμός των Χανιών, είναι μια πολύ τουριστική περιοχή του νομού. Τους καλοκαιρινούς μήνες με την τουριστική κίνηση, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για αποφράξεις.

Η εταιρεία μας, με την εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών στο χώρο μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και να διορθώσει με επαγγελματισμό το πρόβλημά σας στην αποχέτευση. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητά που σας προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στα Χανιά.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα διορθώσουν την όποια βλάβη προέκυψε άμεσα στην οικία ή την επιχείρησή σας. Εάν εμφανιστεί πρόβλημα με το νεροχύτη, την τουαλέτα, τη λεκάνη, ή και το νιπτήρα του μπάνιου μπορούμε να το επισκευάσουμε! Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας επιλέγουν ξανά και ξανά είναι η απόδειξη της επιτυχημένης εργασίας μας.

Για αποφράξεις στον Πλατανιά Χανιών καλέστε τους καλύτερους!

Call Now Button