ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΚΑΣΤΕΛΙ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλο το νομό Χανίων.
Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο ,προσφέροντας ποιότητα και οικονομία. Η εμπειρία που διαθέτουμε, η συνέπεια απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα, έχουν καταστήσει τη “Σύγχρονη Αποφρακτική”, ως τη νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη φρεατίων,αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καθώς και τη συντήρηση τους.

Κατανοώντας την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, η εταιρία μας επιθυμεί να στηρίξει με τον τρόπο της τον κάθε πελάτη γι αυτό οι υπηρεσίες μας διατίθενται σε πολύ οικονομικές τιμές.
Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια.

Συντήρηση αποχέτευσης Καστέλι Χανίων

Πολλοί πελάτες μας προκειμένου να αποφύγουν προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία του δικτύου, επιλέγουν τη τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων τους. Πολλοί βέβαια ίσως δεν γνωρίζουν πως οι βλάβες στο δίκτυο μπορούν να προληφθούν με την κατάλληλη συντήρηση. Η εταιρεία μας διαθέτει προγράμματα συντήρησης αποχέτευσης ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις και φυσικά ανάγκες. Εξασφαλίζουμε με αυτό τον τρόπο ότι η αποχέτευση στην οικία ή την επιχείρησή σας θα παραμείνει καθαρή αποφεύγοντας μεγάλα κόστη που μπορεί να έχει μια ξαφνική μεγάλη βλάβη στις σωληνώσεις.

Αποφράξεις 24 ώρες Καστέλι Χανίων

Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας με 24ωρη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο το νομό Χανίων. Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή και το συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Οι αποφράξεις στα Χανιά είναι η ειδικότητά μας!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button