ΑΠΟΦΡΑΞΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ 

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων εξυπηρετώντας όλο το νομό Χανίων και στη Γεωργιούπολη.
Βρισκόμαστε δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο ,προσφέροντας ποιότητα και οικονομία.
Η εμπειρία που διαθέτουμε, η συνέπεια απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα, έχουν καταστήσει τη “Σύγχρονη Αποφρακτική”, ως τη νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη φρεατίων,αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καθώς και τη συντήρηση τους.

Οικονομικές αποφράξεις στη Γεωργιούπολη

Η οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτουμε στα Χανιά έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι τιμές μας είναι από τις πλέον οικονομικές στο χώρο χωρίς αυτό να σημαίνει πως μειώνουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με γνώμονα τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και φυσικά την αξιοπιστία.

Στο διαδίκτυο κανείς θα παρατηρήσει μια ποικιλία από τιμές για αποφράξεις είτε πολύ οικονομικές είτε αρκετά ακριβές. Εμείς πιστεύουμε πως διαθέτουμε πολύ λογικές τιμές που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη καθημερινότητα και μπορούν να αντεπεξέλθουν όλοι.

Αποφράξεις Γεωργιούπολη υπηρεσίες

Διαθέτουμε μια πλειάδα από οχήματα και μηχανήματα που κάθε είδους απόφραξη περισσότερο εύκολη! Φυσικά, για να μπορέσουν να είναι χρήσιμα και αποτελεσματικά όλα αυτά τα εργαλεία είναι απαραίτητη η τεχνογνωσία των ανθρώπων που τα χειρίζονται. Το προσωπικό μας είναι άριστα καταρτισμένο ενώ χειρίζεται άψογα κάθε νέα τεχνολογία.

Κατανοώντας την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, η εταιρία μας επιθυμεί να στηρίξει με τον τρόπο της τον κάθε πελάτη.
Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button