ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΣΦΑΚΙΑ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει οποιουδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με αποχετευτικά δίκτυα στο νομό Χανίων. Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη πορεία στο χώρο που παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες για αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων.

Είτε το πρόβλημα αφορά τον νεροχύτη της κουζίνας είτε εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα σε ολόκληρο το δίκτυο, διαθέτουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία για να το αντιμετωπίσουμε. Διαθέτουμε φορτηγά, βυτιοφόρα και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας. Το συνεργείο μας βρίσκεται δίπλα σας ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εργασίες και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις στα Σφακιά με εγγύσηση

Με την εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών στο χώρο μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και να διορθώσουμε με επαγγελματισμό το πρόβλημα στην αποχέτευση που δυσκολεύει την καθημερινότητά σας. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητά τους που σας προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στο νομό Χανίων και τα Σφακιά.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα διορθώσουν την όποια βλάβη προκύψει άμεσα στην οικία ή την επιχείρησή σας. Εάν εμφανιστεί πρόβλημα με το νεροχύτη, την τουαλέτα, τη λεκάνη, ή και το νιπτήρα του μπάνιου μπορούμε να το επισκευάσουμε! Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που μας επιλέγουν ξανά και ξανά είναι η απόδειξη της επιτυχημένης εργασίας μας και της καλής φήμης που έχουμε!

Καλέστε ολόκληρο το 24ωρο για αποφράξεις στα Χανιά και τα περίχωρα!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button