ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Οι βουλωμένες σωληνώσεις στο νεροχύτη της κουζίνας μπορεί αυτόματα να τον καταστήσουν μη λειτουργικό. Τα συσσωρευμένα λίπη από τα τρόφιμα, τα υπολείμματα σαπουνιού αλλά και τα μικροαντικείμενα είναι οι συνήθεις αιτίες για το φράξιμο των σωληνώσεων στο νεροχύτη της κουζίνας.

Το φράξιμο πέρα από τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλεί, είναι και αντιαισθητικό θέαμα αφού ο νεροχύτης γεμίζει με νερό το οποίο δεν μπορεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό των σωληνώσεων με αποτέλεσμα να λιμνάζει στην επιφάνεια. Είναι γεγονός πως τα λιμνάζοντα ύδατα αποτελεστούν εστία άσχημων οσμών και συνεπώς μικροβίων. Επομένως, είναι επιτακτική η ανάγκη για την απόφραξη του νεροχύτη σε παρόμοιες περιπτώσεις αφού είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται αρκετά σε καθημερινή βάση.

Απόφραξη νεροχύτη από τους ειδικούς 

Βέβαια, εάν το πρόβλημα βρίσκεται στο αρχικό στάδιο τότε πολύ πιθανόν να καταφέρετε να κάνετε απόφραξη μόνοι σας είτε με ειδικά αποφρακτικά σκευάσματα είτε με φυσικούς τρόπους. Ωστόσο, σε πιο δύσκολες περιπτώσεις που το πρόβλημα εντείνεται και δεν έχετε δει ουσιαστικά αποτελέσματα με απλά καθαριστικά και αποφρακτικά του εμπορίου, τότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τους εδικούς στις αποφράξεις.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά καταρτισμένοι και διαθέτουν κάθε τεχνολογικό μέσο που είναι απαραίτητο σε ανάλογες περιπτώσεις. Είναι γεγονός πως η πολιτική της εταιρείας μας είναι να δίνει μεγάλη έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σύγχρονη αποφρακτική για αποφράξεις στα Χανιά

Μπορείτε να μας καλείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει περιστατικά αποφράξεων τόσο σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, όσο σε νοσοκομεία και δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρο το νομό Χανιών.

Έχετε πρόβλημα με το βουλωμένο νεροχύτη σας; Καλέστε μας 24ωρες το 24ωρο!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button