ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥΔΑ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων και καθαρισμούς αγωγών καλύπτοντας ολόκληρο το νομό Χανίων. Σημείο αναφοράς μας είναι η εμπειρία που διαθέτουμε αναλαμβάνοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε είδους εργασία απόφραξης μας ζητηθεί. Το προσωπικό μας είναι από τα πλέον έμπειρα και καταρτισμένα στο χώρο που με άνεση και ευγένεια φέρουν εις πέρας όλες τις εργασίες.

Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, φορτηγά και  βυτιοφόρα χωρητικότητας από 20 έως 30 κυβικά μέτρα. Μία κόμη τεχνική που χρησιμοποιούμε είναι η απόφραξη με χρήση κάμερας όπου πραγματοποιούμε ελέγχους με ειδικές κάμερες στο εσωτερικό των σωληνώσεων για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές. Σε ανάλογες περιπτώσεις, μπορούμε να ανακαλύψουμε βλάβες στο βαθιά μέσα δίκτυο που με τους κλασικούς τρόπους θα ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστούν. Επίσης, με τη χρήση ειδικών καμερών γλιτώνουμε το περιττό σκάψιμο για τον εντοπισμό της βλάβης μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόστος της απόφραξης.

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης Σούδα Χανίων

Εάν έχετε παρατηρήσει δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευσή σας τότε καλό θα ήταν να προβείτε στον καθαρισμό της. H εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας στη Σούδα Χανίων σε μηνιαία βάση. Κάνοντας τακτική συντήρηση στο σύστημα της αποχέτευσης ελαχιστοποιείτε την πιθανότητα να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Καθημερινά καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε δεκάδες πελάτες και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • διαμερίσματα
  • πολυκατοικίες
  • επιχειρήσεις
  • γραφεία
  • καταστήματα
  • βιομηχανίες
  • νοσοκομεία
  • δημόσιες υπηρεσίες

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις αποφράξεις στα Χανιά και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές που υπάρχουν στην αγορά!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button