ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΧΑΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟ

Απόφραξη κεντρ. φρεατίου με πιεστικό: 35€

Απόφραξη κουζίνας: 30€

Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€

Απόφραξη λεκάνης: 30€

Απόφραξη νιπτήρα: 20€

Απόφραξη μπανιέρας: 25€

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€

Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€

Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€

Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€

Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€

Έλεγχος με κάμερα: 50€

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΝΙΑ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες που σχετίζονται με αποφράξεις σε ολόκληρο το νομό Χανίων. Το συνεργείο μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας με ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες. 
Η εμπειρία που διαθέτουμε, η συνέπεια απέναντι σε κάθε μας πελάτη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα, έχουν καταστήσει τη “Σύγχρονη Αποφρακτική”, ως τη νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν απόφραξη φρεατίων,αποχετεύσεων, σωληνώσεων, καθώς και τη συντήρηση τους.
Κατανοώντας την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, η εταιρία μας επιθυμεί να στηρίξει με τον τρόπο της τον κάθε πελάτη.
Οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις.

Αποφράξεις Χανιά τιμές

Η επιχείρησή μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στα Χανιά, ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος με τεράστια κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι τιμές που διαθέτουμε στις αποφράξεις είναι πολύ προσιτές και οικονομικές αφού θέλουμε οι πελάτες μας να είναι πάντοτε ικανοποιημένοι και να μας προτιμήσουν ξανά για τις υπηρεσίες μας.

Εάν ψάχνετε μια εταιρεία αποφράξεων με πολύ οικονομικές τιμές που το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών είναι υψηλό, τότε η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανιών είναι η λύση που ψάχνετε. Γρήγορα, οικονομικά και με τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες μας τις εργασίες

24ωρη εξυπηρέτηση αποφράξεις Χανιά

Εάν μένετε στη Παλαιοχώρα Χανιών δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς το συνεργείο μας αναλαμβάνεις αποφράξεις στα Χανιά και τα περίχωρα. Μπορείτε να μας καλείτε 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να έρθουμε σε όποιο σημείο στο νομό Χανίων μας ζητηθεί.

Είμαστε οι καλύτεροι στις αποφράξεις και αυτό φαίνεται από τους δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες που βλέπουμε σε καθημερινή βάση!

Δείτε περισσότερα για περιοχές αποφράξεων στα Χανιά:

Call Now Button