ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΙΜΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Έλεγχος για αγορά μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας

Ιατρικός εξοπλισμός

Avioti – Γυναικεία ενδυματα

Σχολή μόδας

ΣΕΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Θήκες Iphone

πορτεσ ασφαλειας

Tips για να κάνετε την ιστοσελίδα σας χρήσιμη

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από εκατομμύρια ιστοσελίδες με μια πλειάδα θεμάτων. Πιο συχνά θα συναντήσει κανείς ιστοσελίδες ενημέρωσης, ειδήσεων, εκπαίδευσης ή ακόμη και αθλητισμού. Επιπλέον, το διαδίκτυο αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή όπου ο καθένας μπορεί να βρει τις δικές του χρήσιμες ιστοσελίδες. Για θεωρηθεί μια ιστοσελίδα χρήσιμη θα πρέπει βέβαια να διαθέτει κάποια μικρά χαρακτηριστικά που θα δούμε παρακάτω.

Δημιουργήστε ένα blog για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας

Στα περισσότερα sites πλέον θα έχετε παρατηρήσει πως υπάρχει ενσωματωμένο blog με θέματα ανάλογα του περιεχομένου του site. Αυτή είναι μια καλή πρακτική ώστε οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου να μοιράζονται πληροφορίες με το κοινό και να αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτουν.

Μάλιστα, η δημιουργία ενός blog μέσα στο site σας μπορεί να ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, το γνωστό SEO. Η Google θέλει συνεχώς να βλέπει ανανεωμένο περιεχόμενο μέσα στο site και τα συχνά άρθρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Προκειμένου όμως τα άρθρα που θα γράφετε να έχουν νόημα θα πρέπει πρώτα να ελέγχετε τις λέξεις κλειδιά, σχετικές με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή σύνδεση με το υπόλοιπο site.

Mobile friendly ιστοσελίδες

Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό το χρηστών του διαδικτύου επισκέπτονται σε τις ιστοσελίδες που τους ενδιαφέρουν σε καθημερινή βάση από το κινητό τους τηλέφωνο. Μάλιστα, σύμφωνα με το SearchEngineLand, περίπου το 60% των online αναζητήσεων γίνεται μέσω κινητής συσκευής.

Αυτό αυτόματα μας ωθεί στην κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τα κινητά απαραίτητη. Μια ιστοσελίδα που δεν είναι mobile friendly σίγουρα θα οδηγήσει το χρήστη σε εγκατάλειψη αυτής αφού η πλοήγηση είναι αδύνατη. Η ίδια η Google μάλιστα “τιμωρεί” τις ιστοσελίδες που είναι δεν φιλικές προς κινητές συσκευές με αποτέλεσμα να βρίσκετονται χαμηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων.

Απαραίτητη η σελίδα επικοινωνίας

Σε περίπτωση που παρέχετε υπηρεσίες και προϊόντα online είναι απαραίτητο να έχετε κάποια σελίδα επικοινωνίας στο μενού σας. Εκεί θα πρέπει να περιέχονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνο, email καθώς και διεύθυνση.

Μία ακόμη καλή λύση είναι η φόρμα επικοινωνίας όπου οι χρήστες μπορούν να σας στείλουν κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Έτσι, είναι πολύ εύκολο μέσα σε λίγα κλικ να επικοινωνήσουν μαζί σας και φυσικά εσείς από τη μεριά σας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε σύντομα προκειμένου να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του εν δυνάμει πελάτη σας.

Μπορείτε να ελέγξετε κάποια χρήσιμα site στον χώρο του ελληνικού ίντερνετ που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας.

Call Now Button