ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις στα Χανιά γρήγορα, ποιοτικά και αποτελεσματικά. Με παρουσία στον χώρο από το 1993 και πάντα υπό την εποπτεία μας πραγματοποιεί άμεσα και υπεύθυνα κάθε απόφραξη.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας Σύγχρονη Αποφρακτική στα Χανιά έχει κερδίσει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια την εμπιστοσύνη των πελατών δίνοντας μόνιμες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά σωληνώσεις και αγωγούς. Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η φιλική και άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.

Αποφράξεις στα Χανιά με σύγχρονα μηχανήματα 

Διαθέτοντας υπερσύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων, η εταιρεία μας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Παράλληλα, πραγματοποιεί συντηρήσεις και καθαρισμούς αγωγών από λίπη, χώμα και ρίζες με υδροβολή. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις Χανιά και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλο το νομό Χανίων.
Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα με λάστιχα ¾, ½ και 1 ίντσας, καθώς και βυτιοφόρα. Επίσης, διαθέτουμε ειδικές κάμερες πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν καταστήσει την εταιρεία μας ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο. Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί το ευρύ πελατολόγιο μας, που περιλαμβάνει τόσο μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, όσο και δημόσιους οργανισμούς για αποφράξεις.

24 ώρες αποφράξεις στα Χανιά 

Η εμπειρία μας μας έχει να κάνει να γνωρίζουμε καλά πως προβλήματα που έχουν να κάνουν με βουλωμένες σωληνώσεις μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Τα Χανιά είναι ένα πολύ τουριστικό μέρος που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζεται από επισκέπτες. Γι αυτό ακριβώς ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να σας δυσκολέψει την καθημερινότητα ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Γι αυτό ακριβώς το λόγο βρισκόμαστε εδώ, δίπλα σας, με 24ωρη εξυπηρέτηση ώστε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή μας χρειαστείτε.

Βέβαια, εκτός από την 24ωρη εξυπηρέτηση, είμαστε δίπλα σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο!

Call Now Button